Kołduny litewskie z mięsa wołowego 14 szt.

Kołduny litewskie z mięsa wołowego to tradycyjne, ręcznie robione pierogi wypełnione farszem z mięsa wołowego doprawionego czosnkiem i majerankiem.

WYKONANE I PAKOWANE RĘCZNIE. BEZ KONSERWANTÓW.
Cena: 25,99 zł 25.99
ilość zestaw Minimalne zamówienie:
4 dowolne produkty

towar niedostępny

Składniki: mięso wołowe, mąka pszenna, mięso wieprzowe, woda, łój wołowy, czosnek, olej rzepakowy, sól, przyprawy

Zamówienia hurtowe: 500 110 016

Wartość odżywcza produktu w 100 g

% RWS* dla 100 g produktu

w 1 sztuce (25 g)

Wartość energetyczna

196 kcal/821 kJ

10

49 kcal/205 kJ

Tłuszcz

9,1 g

13

2,3 g

w tym tł. nasycone

4 g

20

1 g

Węglowodany

22,3 g

9

5,6 g

w tym cukry

0,1 g

0

0 g

Błonnik

0,9 g

-

0,2 g

Białko

7,1 g

14

1,8 g

Sód

0,5 g

8

0,1 g

*Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)

Sposób przyrządzenia: wrzucić pierogi do osolonej wrzącej wody, gotować ok 6-7 min, wyjąć z wody i podawać z wybraną okrasą lub sosem.

Produkt mrożony. Przechowywać w temp. -18°C. Nie zamrażać powtórnie. Spożyć po obróbce termicznej.

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl