Pierogi bezglutenowe ze szpinakiem i tofu (wegańskie) 10 szt.

Pierogi bezglutenowe ze szpinakiem i tofu to bezglutenowe, ręcznie robione pierogi wypełnione szpinakiem tofu.

WYKONANE I PAKOWANE RĘCZNIE. BEZ KONSERWANTÓW.
Cena: 33,00 zł 33.00
ilość zestaw Minimalne zamówienie:
4 dowolne produkty

towar niedostępny

Składniki: szpinak, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka kukurydziana, mąka jaglana, ziemniaki, cebula, ser tofu (z soi), pomidory suszone, olej rzepakowy, czosnek, sól, gałka muszkatołowa, przyprawy.

Zamówienia hurtowe: 500 110 016

Wartość odżywcza produktu w 100 g

% RWS* dla 100 g produktu

w 1 sztuce (37 g)

Wartość energetyczna

147 kcal/615 kJ

7

55 kcal/230 kJ

Tłuszcz

3,2 g

5

1,2 g

w tym tł. nasycone

0,3 g

2

0,1 g

Węglowodany

26,5 g

10

9,8 g

w tym cukry

0,4 g

0

0,2 g

Błonnik

2,4 g

-

0,9 g

Białko

5,1 g

10

1,9 g

Sód

0,4 g

7

0,2 g

*Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)

Sposób przyrządzenia: wrzucić pierogi do osolonej wrzącej wody, gotować ok 6-7 min, wyjąć z wody i podawać z wybraną okrasą lub sosem.

Produkt mrożony. Przechowywać w temp. -18°C. Nie zamrażać powtórnie. Spożyć po obróbce termicznej.

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl