Pierogi chińskie JIAOZI z wieprzowiną 10 szt.
WYKONANE I PAKOWANE RĘCZNIE. BEZ KONSERWANTÓW.
towar niedostępny
Składniki: mięso wieprzowe, mąka pszenna, kapusta pekińska, marchew, woda, makaron sojowy, por, sos sojowy, olej rzepakowy, olej sezamowy, imbir, sól, przyprawy
Wartość odżywcza produktu w 100 g |
% RWS* dla 100 g produktu |
w 1 sztuce (37 g) |
|
Wartość energetyczna |
214 kcal/896 kJ |
11 |
79 kcal/331 kJ |
Tłuszcz |
9,2 g |
13 |
3,4 g |
w tym tł. nasycone |
3 g |
15 |
1,1 g |
Węglowodany |
25 g |
10 |
9,1 g |
w tym cukry |
0,4 g |
0 |
0,2 g |
Błonnik |
1,4 g |
- |
0,5 g |
Białko |
9,2 g |
18 |
3,4 g |
Sód |
0,7 g |
12 |
0,3 g |
*Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Sposób przyrządzenia: wrzucić pierogi do osolonej wrzącej wody, gotować ok 6-7 min, wyjąć z wody i podawać z wybraną okrasą lub sosem.
Produkt mrożony. Przechowywać w temp. -18°C. Nie zamrażać powtórnie. Spożyć po obróbce termicznej.